Like?:)

vineri, 13 august 2010

Noi nu suntem normali, ceea ce vă dorim şi dumneavoastră - 8

Prietenii mei imaginari sunt bolnavi şi ei ştiu că spitalul de vise nu-i poate ajuta în astă situaţie. Romulus umblă c-o realitate camuflată, plimbă metafore din Nord în Centru şi crede că are celulită pe-o circumvoluţiune. Remus e în sevraj după relaţia cu lumina electrică şi pentru că dexul e cu prohabul desfăcut la pudibonderie iar doomul toarce leneş o odă a căpşunilor - acompaniat de complemente noi -, lui Remus îi tremură teza de licenţă.
Din cauza coplăţii, amândoi s-au hotărât să comande pe internet un tratament homeopat complex: împotriva rozătoarelor, a hipertensiunii, a efectului de seră cu gazon rapid, ciuperci bio, pro şi anti, în trei etape şi mai multe ligi garantat, dar, neavând pentru moment bani, au luat numai prima etapă, aşa că n-au putut ajunge anul ăsta-n campionatul mondial, au rămas în grupe.

La capătul imaginaţiei e o uşă. Acolo prietenii mei îl ţin pe Harms şi i-au pregătit un loc lui Bora Cosic. Când ceasul lui Remus cântă în turnul primăriei, Roşcovanul visează să aibă nume şi CNP, ia Caietul albastru şi generează în revoluţia mondială o tornadă spaţio-temporală ce suferă de indecenţă ideologică. Consumul iresponsabil de tornadă dăunează grav sănătăţii: votul devine obligatoriu, şomajul atinge cote ce depăşesc prognoza de 5/40 ajungând la 6/49, şoferii devin brusc amabili în trafic fiind mai catolici decât regulamentul de circulaţie iar ministrul turismului pleacă în interes de serviciu în Thailanda unde aprinde focuri pe dealuri şi otrăveşte fântâni. La final, din vârful arborelui sefirotic divertişii cântă „atenţie, se închid uşile”.

8 comentarii:

omudelamunte spunea...

Tu eşti în concediu, sau nu te poţi dezbăra?
Sau sunt şi Romulus şi Remus cu voi la "all inclusive"?

simf spunea...

Romulus si Remus fiind prietenii mei imaginari ma insotesc tot timpul (sunt in concediu, textul era scris mai demult si mi-am zis... sa mai pun ceva acolo pe blog).

SIBI spunea...

N-ai venit la defilare de 23 August! Păcat, am fost cu Papabembe,s-a dat la liber telemea prin telepatie, eu am făcut şi un ban, graţie şepcii mele verzi şi pantalonilor scurţi.

Papabembe era gata să mă toarne la Fisc, dar a uitat, că s-a apucat să se joace cu vaporul de-a avionu.

Primeşte din partea noastră urări de bine.

P.s. Intră în pagina mea pe agonia să vezi Nagorno Karabah!!!

simf spunea...

Sibi, am sarbatorit 23 august la birou, unde am defilat pe net. Papabembe n-a fost in regulamentara forma de cozonac, ci intr-o forma de chec, dar tot mi-a placut sa navighez cu el.
Intratus pe poezie.ro. Festin, tataleee! Desert!

Anonim spunea...

Excelente textele cu Romulus şi Remus, de la Cornel Udrea nu m-am mai distrat aşa de bine. Noi cam suferim de lipsa prozei absurdului, aşa că ce faci tu acum e panaceu. Dă-i înainte!
A.I.S.

simf spunea...

@Anonim. Smerita m-amagesc cu aste vorbe, boier dumenavoastra!

fido dido spunea...

auoleu, ma bagi in boale mai fato! pai pe toate le citesti tu si le bagi acolo sa nu se prinda omu din mahala? pai e politicali corect? pui omu sa citeasca harms si p-altii, acu pe criza... nt, nt, nt...

simf spunea...

@fido dido - cititul nu dauneaza sanatatii!

:-D