Like?:)

marți, 12 octombrie 2010

Viaţă de câine (3). Trei băieţi cucuieţi. Poze










În curtea noastră nu poţi să te aşezi pe jos fără să ai asistenţă de specialitate. Cum cei trei câini sunt gazde bune, vin să-ţi prezinte omagiile simultan, fiecare în stilul lui. Părul şi urmele de labe de pe haine sunt bonus.

7 comentarii:

fido dido spunea...

sunt un biet biped amarit pe care l-au abandonat oameni fara mila la job si la garsoniera in oras. ma ofer spre adoptie, promit sa spal vase, sa tai lemne, sa plimb caini si sa fac temele la mate, info, fizica si chimie pentru junioare. bonus ofer cursuri interactive pisicilor.

simf spunea...

@fido dido - argumentul cu temele are o doza de ispita in el. o sa le povestesc junioarelor. ca de adoptat... nu deocamdata.

vic spunea...

ala mic si negru e deliciu.
e tavalitul alor mari.

simf spunea...

@vic - ala micul si negru care nu respira greu e de-o energie... naucitoare.

Minnie spunea...

Eu ador sa fiu murdarita de caini cu pete de orice fel si zgarieturi de orice fel. Accept orice de la caini de la orice fel, model, rasa, culoare, sex si numar de urechi!

simf spunea...

@Minnie - cu conditia sa nu ti se intample zilnic, inainte sa pleci la serviciu:)

Minnie spunea...

Ba mi se intampla, ai sa razi. Cum ies din bloc, sunt calarita efectiv de cainii din cartier si trag de mine ca de o jucarie de plus iar eu sunt lesinata si nu ma intereseaza nici petele nici zgarieturile cu care ajung la birou ca uneori ma imping multi cainii in tufisuri, ei fiind multi eu una, nu pot sa-i tin pe toti si sunt tavalita prin diverse tufisuri. Na, ce poti sa le zici cand te inconjoara cu atata iubire si te conduc pana la metrou ramanand in capul scarilor tristi pana dupa amiaza?

:-D