Like?:)

marți, 13 decembrie 2011

Prognoză meteo aproape exactă

Azi vă recomandăm serviciul de prognoză meteo de la TVR. E de departe cel mai bun în materie de precipitații, depășește și weather.com-ul, și ANMH-ul, e incredibil de exact în materie de precipitații.
Pentru a beneficia de minunata prognoză, aveți nevoie de o antenă parabolică. Chiar înainte să apară primii stropi de ploaie, toate programele TVR încep să fie recepționate cu purici și pixeli – celelalte merg fără probleme -, iar dacă începe să crească ploaia în intensitate pe ecranul televizorului apare discretul mesaj „lipsă semnal sau semnal slab”. Prognoza e atât de sensibilă încât detectează și o stropeală de 3-5 minute.
Dar pentru asta plătim noi abonament radio-tv.

2 comentarii:

cristina spunea...

chiar azi vorbeam cu o prietena ce sta la cateva sate mai incolo ca ea o prinde mai repede si o aude mai bine pe o prietena din new york, decat pe mine. semnalul tv la noi, desi prin cablu, are bube similare cu al tau, dar pe tvr cultural si pe antene. a, similare pana la un punct: al meu nu tine cont de vreme.
semnalul de internet ... eeee, aici e o alta poveste. cel mai des lipseste cu desavarsire. cand este, are o viteza de l-ai putea ignora.
avantaje si dezavantaje in traiul de la tara, dar sa mor io daca stiu de ce. traim in era comunicatiilor totusi, nu?

irenadaiana spunea...

ba eu cred ca am ramas tot la aia cu haulitul din varfu' dealului.

:-D