Like?:)

luni, 25 noiembrie 2013

Final de noiembrie cu I feel good

A mai trecut un week-end, probabil ultimul aproape cald din ăst an; sâmbătă a fost fain și cam soare, așa că am robotit mai mult prin curte, cu căței pisici vrăbii pe lângă noi: strâns ultimul rumeguș, protejat lemne ultime și pătrunjel cu folie, ordine, dus diverse la loc – cred că vin singure, că în fiecare săptămână le tot ducem la locul lor. Duminică era programat un grătar cu oameni dragi; n-a fost să fie, burnița măruntă și vântul n-au fost de acord- vine iarna, deja se simte în aer.
Găini, pisici, iepuroaică, doi câini sunt bine. Grasul iarăși nu mai poate să meargă, așa că mai nou are căruț cu care se poate deplasa (l-am împrumutat), dar obosește foarte repede și se supără pe el; mai are și ham nou (să-l putem duce dintr-un loc în altul), mănâncă (de când nu i-am mai dat medicamente), se bucură când îl băgăm în seamă și n-are dureri.
Am demarat ușor ultima curățenie generală a anului, domnul meu a schimbat aplica de la intrare – cea actuală, în afară de faptul că merge cu bec economic, are o mare calitate – e invizibilă când nu e-n funcțiune; în rest – ritm lejer, timp dilatat, foc în sobe.
Smart „foen”-ul e un drăguț, dar mi-a bulversat lista de contacte, prilej să nu mai dau telefoane - „adresbucul e-n plin amoc”; l-am pus să sune cu „I feel good” și nu mă prind că el e, însă încep să cânt.
I feel good...


Niciun comentariu:

:-D