Like?:)

marți, 27 ianuarie 2015

Drum






9 comentarii:

Scutaru spunea...

Stați bine. Eu n-am curajul să pozez ultima porțiune din drumul amenajat parțial primăvara trecută prin fața Picto-stupinei. E drept însă că trec multe „orătănii” hipo- și autotractate pe el, spre deosebire de voi, unde e drum privat. La noi, pietrișul s-a băgat în noroi de atâtea căruțe cu lemne și gipane pline ochi cu vânători sau, poate, uneori, braconieri. La voi e absolut decent. :)

simf spunea...

@Scutaru - e drum comunal, trec pe el tractoare si camioane, vidanje si betoniere.

Scutaru spunea...

Uuuu! Aceste cuvinte ne doare :D
Probabil are ceva mai multă piatră pe el, că zău arată mai bine. La noi au pus, în primă fază, doar zestrea veche unui drum refăcut, deci pământ cu piatra de fundație, care s-a lăsat la fund acum. Or să urmeze pietruiri, sper că și anul ăsta.

cristina spunea...

cam asa e si pe la noi, fara sa treaca utilaje grele pe el. nici pietris nu-mi mai vine sa cumpar sa bag, ca am vazut ca se baga in pamant. nu stiu ce-ar fi de facut. ce facuserati voi prima oara era ca lumea, dar la noi nu prea cred ca-i fezabil.

simf spunea...

@Scutaru - piatra are pe laterale, unde au completat gaurile (s-a tasat pamantul unde au sapat pentru apa si canal). noi speram ca-n primavara sa asfalteze...

@cristina - era super cu dalele, dar le-au deplasat, pe unele le-au scos chiar, iar restul sunt acoperite de un strat dens de noroi. am cumparat si noi piatra ani la rand...

Gradinarit anotimp cu anotimp spunea...

Buna ziua. S-a cam inmuiat asfaltul pe drum. Si la noi a fost la fel si indiferent cata piatra puneam pe drum , fiind poate putin mai in panta decat al vostru, ramaneam fara ea. Asa ca i-am facut o fundatie de piatra peste care am turnat ciment - a costat ceva dar suntem multi si ne-am descurcat in plus n-au fost decat o portinue lunga de 100m si lata de 3m de aranjat.
O zi frumoasa si plina de spor.

simf spunea...

@Vasile - in fotografii e zona putin inclinata, e si mai rau in curba (cam 35 gr), acolo sunt dale de cale ferata, dar si ele sunt acum acoperite de noroi.

ciumafaiul de toamna spunea...

Eeeeh...eu sant la oras si avem un trotuar demn de India in timpul musonului...Nu pot pune poza ca tre' sa-mi golesc hardu' ca-i plin de prostioare de-ale mele.Da'am pozat si tot le pun !!Azi de dimi' era s-un paduche de la primarie cand imortalizam momentu' si-mi facea semn "cu mana ,cu maneca" ca ce intentii as putea avea.Asa-i de anu' trecut din primavera si inca se insista ..Acu' zicea lumea ca Agnita e de 4 ani sub asediu In casa am refacut un tavan acu' vreo 7 ani cu rigips...si cat au tropait utilajele grele pe ulita au inceput sa se vada saibele si imbinarile....Si ce-i mai ciudat e ca n-au inceput din capu' capului de lucru,..au inceput de la jumatea strazii, au trecut pe partea ailalta,acu sapa iar in fata blocurilor,....cand ni-i lumea mai draga ne lasa fara apa pana noaptea tarziu,ca ating cate-o conducta...Eu cred ca astia spala bani ,de lucra asa in doru' lelii... Aia de la gaz au fost primii ,acu' vreo 15 ani ,dupe aia au schimbat stalpii de curent,anu' trecut canalizarea,si dupa ce-au astupat, au venit neste esperti si au constata ca nu-i la adancimea la care trebuie ,si-au mai sapat o data... acu stie-i dreaq ce mai fac.Canalizarea noastra a facut-o tata in '65 [cred] si nu s-a-nfundat niciodata!!Din vara ni s-a-nfundat de 3 ori....Exista vreo autoritate unde as putea sa ma plang???

Anonim spunea...

Asa arata si la noi strada :(

:-D