Like?:)

vineri, 23 iunie 2017

Pe scurt, despre ultima vreme

* Ploaie iute și-un pui de grindină sâmbătă după-amiază, ziua comunei și canastă până-n ore mici din noapte (în chioșc), musafiri și week-end relaxat.
* Haos verde cu accent pe flora spontană (nu putem ține pasul cu dezvoltarea ei), afide și melci cu cochilie, pătare neagră la trandafiri, copilit și legat roșii, completat mulci pe unde a fost.
* Iarba crește pe repede înainte, liniştea e spartă des de un duo motocoasă-electrocoasă, mașină dusă la specialist pentru verificare înainte de ITP, sunt probleme de caroserie/ vopsea, o să cam coste.
* Mașa își petrece week-end-ul la pensiune, Urma s-a recuperat complet, sfaturile etologului dau roade și nu mai sunt conflicte decât rar între câini, între pisici sau între câini și pisici. 

Off topic:
Marginea nicăieriului tinde spre centru, ca la cimitire: iei loc în margine, în ani se extinde și te trezești cu loc de veci central. De când ne-am mutat, au crescut cinci case (două locuite constant) și o pensiune, iar pe uliță se pregătesc să crească alte două case. Avem alimentare cu apă și canalizare, semnal ok la telefoane și fibră optică, iluminat stradal cu leduri și asfalt cu rigole circulabile, semne de circulație și ziar al comunei, transformator electric sănătos (mai des pică curentul la birou) și uliță ridicată în rang de stradă. Sat românesc, 2017.

Niciun comentariu:

:-D