Like?:)

luni, 25 octombrie 2010

Noi nu suntem normali, ceea ce vă dorim şi dumneavoastră – 12

Remus visează recurent că e alergat de o drujbă. El nu ştie că drujbele electrice sunt inofensive, mobilitatea lor fiind direct proporţională cu lungime cablului de la prelungitor şi ca atare, de frică, în vis se refugiază în sertarul cu sentimente unde locuiesc eu, cu toate că drujba nu ajunge nici pe departe acolo.

Romulus socializează pe net tot timpul şi, când nu are cu cine să discute, vorbeşte pe hi5 cu Michael Jackson despre cum copiii din anii 80 au ajuns acum să conducă tărâmul de est, chiar dacă Pink Floyd îndemna degeaba profesorii să-i lase în pace.

Cei doi fraţi îşi cumpără zilnic cina de la junk food, meniu fix de criză xanax cu rudotel şi salată orientală, doar 9,99 lei. După masă încearcă mereu să-şi ducă invitaţiile pentru apocalipsă la amanet - se grăbesc ca să nu se devalorizeze ca taloanele de la programul rabla -, dar încă nu există cerere pentru ele, ci doar ofertă. Întorşi acasă, îşi legă reciproc mânecile sacourilor la spate, se privesc cu statornic drag şi se întreabă: oare suntem inteligenţi la cap?

Niciun comentariu:

:-D