Like?:)

joi, 30 august 2012

Găini la ele acasă. Poze

Curtea păsărilor în stadiul actual, din unghiuri diferite. Promisiune pentru Diana.









4 comentarii:

Diana Alzner spunea...

Foarte practic şi frumos! Cred că doamnele găini se simt încântate.
La noi sunt nişte coteţe mari, mari care trebuie refăcute. Mă inspir de aici şi îl voi trimite şi pe Andrei să se edifice. :)
Mulţumesc, Simona!

simf spunea...

@Diana - la capitolul practic (deocamdata teorietic, ca n-am apucat sa si probam): nu mai fac paduchi, se face curatenie mult mai usor, creste imunitatea pasarilor - sunt tinute practic afara, doar acoperis au -, nicio vulpe, niciun dihor nu pot sapa in beton sau deschide ivarele.
doamnele gaini sunt tare incantae ca vad ele tot si dimineata nu se mai agita cum rasare soarele sa le dam drumul, vad rasaritul nestingherite (cred ca-s boeme gainile noastre)

Anonim spunea...

Salut, citesc blogul tau de ceva vreme iar acum o sa las si primul comentariu. Am vazut ca locul unde gainile trebuie sa faca ouale nu le ofera intimitate, din ce am citit se recomanda sa aibe intimitate atunci cand fac ouale. In rest totul cred ca este ok, imi place tare mult. Felicitari.

Cod

simf spunea...

@Cod - cuiburile le-am facut dupa modele "pantentate" de altii. domanelor gaini nu pare sa le displaca, iar cocosul e foarte mandru sa stea si el langa vreo doamna de-a lui in zona.
(multumesc, te mai astept cu comentarii)

:-D