Like?:)

vineri, 24 august 2012

Pe fugă

* E cald, mult mai cald decât mi-aș dori, aerul e uscat și orașul întreg are aromă de container plin cu coji de pepene.
* Strâng seminţe cu energii demne de o cauză mai bună. Le așez în castronele de porţelan pe măsuţa de cafea din extindere, le pun etichete şi uneori nu ştiu ce să scriu pe ele. Aşa că fac combinaţii din mai multe castroane şi scriu amestec de gazon, mix jardinieră, universal 650.
* Domnul meu a aproape terminat recondiţionarea băii.
* Roşiile sunt nişte drăguţe, pline de flori, gogonele, roşii în diferite stadii de coacere, au şi mană, au de toate, inclusiv araci specializaţi făcuţi din cozi de mătură/mop: roşu-alb-albastru, că tot suntem noi francofoni.
* Au apărut nişte păsări negre cu ceva infuzie de cioară, dar mai mari, care cârâie în zbor precum cutia de viteze de la Dacia 1300 când nu intră în a doua.
* Hades sapă după petrol la lemne şi măncâncă pepene într-o fericire, câinii mari aleargă amândoi în același timp o minge săltăreaţă recuperată din camera copilului nr. 1.
* Puii Mașei au azi trei săpătămâni; ochișori albaștri încă neclari, echilibru precar păstrat cu dificultate, tendințe de explorare a lumii înconjurătoare. Sunt trei fetițe, două gri-șobolan, una neagră, și un băiat. Zurlia de Mașa încă îi mută când și unde îi tună.
* Suntem în plin sezon de musafiriadă. Mi-e dor de-un somn bun. Și de-o ploaie.

Niciun comentariu:

:-D